ANGELO SUSHI & GRILL

ANGELO SUSHI & GRILL Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 868 beoordelingen
10 jan 2022 om 20:03 Snel en lekker en warm
7 jan 2022 om 19:15 Heb 10 min ingevoerd omdat ik eerder besteld heb om 17 uur gevraagd en 17 uur werd het geleverd altijd goed hier alleen had ik dit keer saus door de hele zak heen
22 dec 2021 om 20:28 Shoarma smaakte naar vanalles behalve naar Shoarma, Sushivellen waren erg taai en bijna niet te kauwen....helaas....niet voor herhaling vatbaar
20 dec 2021 om 20:35 De Sushi was echt lekker! Echt een aanrader!
19 dec 2021 om 22:24 Super lekker. Bezorging was snel en vriendelijk
18 dec 2021 om 19:24 Heerlijk verse sushi , we hadden een menu met diverse soorten. Genoeg voor 3 personen en voor elk wat wils. Hier zullen we zeker weer eten bestellen.
16 dec 2021 om 17:35 Het eten is zoals altijd prima, maar ik mis de stempelkaart in mijn thuisbezorgd account.
4 dec 2021 om 12:00 De sushi kwam een uur te laat terwijl we ruim op tijd besteld hadden. De sushi was wel, zoals altijd, top! Jammer van de bezorging deze keer!
3 dec 2021 om 19:18 Op tijd geleverd en lekker
28 nov 2021 om 8:28 Normaal altijd heerlijk. Gisteren onder de maat. Garnalen waren niet lekker en sushi’s snel klaar gemaakt en bestelling was te laat. Had gebeld en het leek erop dat ze ons vergeten waren. Jammer want heb er al heel vaak besteld en was altijd super.
27 nov 2021 om 19:52 Deze keer helaas een mindere ervaring. Saus was overal behalve waar het moest zijn. Bezorging liet erg lang op zich wachten.
21 nov 2021 om 17:27 Vers en erg lekker. Aanrader.